drs. Daniëlle Coenen

Na mijn studie Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit in Utrecht heb ik binnen NS en ProRail communicatiefuncties vervuld, zowel uitvoerend als op managementniveau. Na 17 jaar begon het te kriebelen. Zoals Loesje zegt:' Soms heb je van die dromen die je wakker houden, totdat je ze uitvoert!' Begin 2008 startte ik DAN Coenen Communicatie- en Procesmanagement.

Het liefste werk ik in een omgeving die in verandering is of die verandering brengt. Werken aan draagvlak, doorontwikkelen van een team, bezig zijn met het communicatievak. Of faciliteren in een complexe context: met goede regie en effectieve communicatie.

De afwisseling in opdrachten geeft mij steeds weer nieuwe inzichten én feedback. Hierdoor blijf ik als mens, manager en adviseur groeien. Relevante opleidingen geven verdieping en intervisie doe ik met een vaste groep professionals.

Wat vinden opdrachtgevers en directe collega’s van mij? Daniëlle:

  • is sterk in de strategie en tactisch in de uitvoering (visie, daadkracht, pragmatisch)
  • heeft brede kennis van het communicatie vak maar blijft leergierig
  • is een harde werker met wie de organisatie resultaten boekt
  • is integer, resultaatgericht, energiek, betrokken, toegankelijk en verbindend
  • brengt de omgeving in beweging en laat vooral de ander ‘shinen’

En als ik niet werk?

Als fervent wandelaar geniet ik in alle jaargetijden van de natuur. Daarnaast speel ik piano, lees, kook en kampeer ik graag en ben ik (bestuurs-)lid en webmaster van Lionsclub Rhijnhart.